Mojito på norsk med akevitt laget med ville myntevekster og lagret på bourbonfat. En forfriskende og varmende drink året rundt.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Mojito på norsk med akevitt laget med ville myntevekster og lagret på bourbonfat. En forfriskende og varmende drink året rundt.
Denne drinken gir en veldig god og frisk smak av norsk sommer.
Radler er tyskernes sommerfavoritt. Leskende og fruktig med lav alkohol - og aller best hjemmelaget.
Når du kombinerer en bloody marys kick med spritzens leskende karakter, får du en god sommerdrink. Perfekt til fingermat.
En forfriskende og leskende sommerdrink med smak av rips fra nylaget saft.
En enkel og frisk cocktail som kan nytes året rundt, i fjellheimen og ved sjøen. Denne cocktailen ble utviklet på en hyttetur i Jotunheimen, og har vært en slager siden.
Sitronsorbet blir enda bedre etter måltidet med litt vodka og prosecco.
Javisst, kan du bruke cognac i en sommerdrink. Med friske urter blir den ikke bare forfriskende, men også spennende.
Hjemmelaget saft med smak av hylleblomst er en sikker sommerfavoritt. Den kan også brukes som drinkingrediens.
Hjemmelaget syrinsirup gir lekker farge og smak til en enkel drink som denne.
Også en klassisk drink som Clover Club kan lages som no - altså uten alkohol, og likevel smake tett opp til originalen.
Også en klassisk drink som Clover Club kan lages som lo - altså med mindre alkohol, og likevel smake tett opp til originalen.
Frosé er en populær sommerdrink og gir nytt liv til en litt ordinær rosevin.
En leskende og sommerlig lavalkoholdrink som ber om fint vær.
Den intense smaken av bergamottappelsin er det som løfter denne enkle, men velsmakende drinken.
Kombinasjonen av Pernod og bobler får det til å bruse ekstra i årene.
Denne drinkklassikeren oppstod under forbudstiden i USA, for å maskere den dårlige kvaliteten på hjemmebrent gin.
Denne utgaven av den populære daiquiri er som en Bee's Knees med rom.