Drinker

  • 15 minutter

    Tradisjonen med å servere glohet vin med krydder har vi tatt med oss fra tyskernes glühwein som var populær allerede på 1500-tallet her hjemme.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 10 minutter

    Du varmer opp melken og smelter sjokoladen. Med krem på toppen og dryss av appelsinskall og revet kokesjokolade har du en deilig kakao i hånden.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på en alkoholfri drink med lys kokesjokolade, pulverkaffe,, kanel og revet appelsinskall.

  • 10 minutter

    Et glass med varm polkamelk får sikkert dansefoten i gang. Enkel er den å lage og unnagjort på 10 minutter.

  • 10 minutter

    Kaffelade er kaffe og sjokolade i herlig forening. Når vi blander inn litt av konfektklassikeren After Eight, Da får drinken et skikkelig løft.

  • 10 minutter

    Lag deg et glass med varm deilig kryddermelk som inneholder kanel, malt, kardemomme og enda mer snadder.

  • 10 minutter

    Lag en kaffedrikke som smaker av eplekake bare med eplesirup i. Utgangspunktet er selvfølgelig espressokaffe.

  • 10 minutter

    En kopp med luksuskaffe bør du og dine unne dere. Men dette er ikke en helt vanlig kaffe. Du skal nemlig røre ut en After eight-konfekt i hver kopp og toppe med krem.

  • 15 minutter

    Denne kommer så vel barn som voksne til å sette pris på. Varm sjokolade pyntet med marshmallows og et dryss av kakao blir en hit

  • 10 minutter

    Her finner du oppskriften på en alkoholfri drink. En deilig kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. Ferdig på 10 minutter.

  • 10 minutter

    Her finner du oppskriften på en alkoholfri drikk. En deilig kombinasjon av sterk brasiliansk kaffe, sjokolademelk og vispet kremfløte. Ferdig på 10 minutter.

Forsiden akkurat nå
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken