Denne drinken er veldig lett å mikse. Du trenger bare gin og eplemost, og så er drinken ferdig. Garantert suksess.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne drinken er veldig lett å mikse. Du trenger bare gin og eplemost, og så er drinken ferdig. Garantert suksess.
Kombinasjonen av kaffelikør, espresso, ananas og oransjevin gir en uvanlig og ikke minst spennende cocktail som erstatter både dessert og avec.
Denne drinken er en variant på Tequila Sour, og en videreføring av den klassiske Margaritaen. Den tradisjonelle saltkanten har her fått et syrlig innslag av lime.
I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Alt du trenger er denne likøren, tonic, sitronskive og selvfølgelig isbiter. Smaker fortreffelig.
En lindrende drink drink som denne må ikke være varm, for honningsødmen fra whiskeylikøren fra Jacks Daniel's og den hjemmelagde ingefærsirupen gir en myk og behagelig munnfølelse.
Her oppskriften til ingefærsirup. Den kan du bruke i drinker og eksempelvis i te og varm melk. Den gir en særegen og deilig smak.
Du kan lage din helt egne vri på denne forfriskende og bærfruktige drinken hvis du kjøper te i løsvekt. Men du funker utmerket med teposer.
I denne varianten av daiquiri bruker du sitron i stedet for lime og litt calvados i tillegg til rom. I stedet for calvados kan du bruke eplemost.
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
I denne drinken møtes nordiske og tropiske aromaer og det gir en leskende spritz-opplevelse.
Solbær er deilig. Og solbær gjør seg også veldig godt når du lager likør med bærene.
Dette er en spritz der rosa akevitt er den smaksgivende ingrediensen. Du skal selvfølgelig blande med prosecco, rosa champagne eller kombucha. Og ha litt rabarbrasirup hvis du ønsker det.
Denne drinken gir mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte. Men den har det lille ekstra.
Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse. En drink som smaker fortreffelig.
Denne drinken er en lettere smak enn Aperol spritz. Moscato har ofte bare 5-6 prosent alkohol. Dermed kan du drikke flere når det passer slik.