Denne vrien på Bellini er den ultimate nyttårsdrinken eller når du vil føle deg ekstra glamorøs.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne vrien på Bellini er den ultimate nyttårsdrinken eller når du vil føle deg ekstra glamorøs.
Slik gir du julebrusen en voksnere smak, helt uten eller med alkohol.
I denne drinken er det kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget.
Limonade og akevitt passer like godt vinterstid som om sommeren.
I denne drinken er det brukt John Walker Black. Enkel å mikse, der ingefærøl og sitron er alt du trenger i tillegg.
Denne drinken, negronis, har en unike posisjon i den italienske baren, og bartenderes forkjærlighet for drinken, gjort at den stadig er aktuell.
Egner seg spesielt godt i latte, men kan brukes i alle varme og kalde drikker.
Gresskar gir sødme og melken bidrar med fylde til drinken. Kanel og vanilje snakker for seg, og vodka løfter alle smakene sammen.
Denne drinken, seltzer, har mye mer naturlig smak enn de du finner i butikken. Den er lett, - 4 % alkohol, men den gir mer munnfølelse enn butikkutgavene som bare er laget av alkohol, vann, kullsyre og smakskonsentrater.
En Bobby Burns med akevitt istedenfor skotsk whisky. Tre krydrete drikker blandet sammen til en rik og varmende cocktail.
Denne drinken er veldig lett å mikse. Du trenger bare gin og eplemost, og så er drinken ferdig. Garantert suksess.
Kombinasjonen av kaffelikør, espresso, ananas og oransjevin gir en uvanlig og ikke minst spennende cocktail som erstatter både dessert og avec.
Denne drinken er en variant på Tequila Sour, og en videreføring av den klassiske Margaritaen. Den tradisjonelle saltkanten har her fått et syrlig innslag av lime.
I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.