Ha alle ingrediensene i en shaker og shake først en gang uten is og så en gang med.
Sil over i ønsket glass.
Klementinjuice med sitronsyre:
Bland 1 liter klementinjuice + 35-40 g sitronsyre. Rør til det er løst seg opp.
Tips:
sitronsyre-pulver fås kjøpt i vanlig dagligvarebutikk.
Kanel- og kardemommesirup:
50 g kanelstenger og 12 g kardemommefrø, 5 dl sukker og 5 dl kaldt vann.
Knekk kanelstengene i så små biter som mulig, ha alle ingrediensene i en gryte og kok
opp under omrøring.
La småkoke i 5 minutter, ta av plata og la stå over natta.
Sil av neste dag, hell på flaske og oppbevar kjølig.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig