Ryst alle ingrediensene sammen med is og ingefær. Sil over i et avkjølt cocktailglass. Pynt med appelsinskall.
Prøv en av våre andre drinker med vodka
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinken er komponert av Sult og Tørst bar i Oslo.
Ryst alle ingrediensene sammen med is og ingefær. Sil over i et avkjølt cocktailglass. Pynt med appelsinskall.
Prøv en av våre andre drinker med vodka
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Sult og Tørst bar i Oslo.
Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.
Les hele sakenHelstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenHjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.
Les hele sakenNoen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.
Les hele saken