Det er Emil Heimdal som har overtatt som ny innehaver. Med seg på laget har han fått Nicolai Lundsgaard og Roy Klausen som kommer fra Bagatelle, der det ikke er så mye å gjøre om dagen.
Heimdal var tidligere restaurantsjef på Hall Toll og har forut for det blant annet jobbet på Craigs kjøkken og Jans Mat & Vinhus, skriver Rogalands Avis.
Legendariske Cafe de France på Eiganesveien har eksistert siden 1988 og har de siste tre årene vært drevet som Restaurant Setra. Når restauranten åpner på nytt i dag blir det imidlertid som Cafe de France.
- Cafe de France står for kvalitet og setter en standard som vi ønsker å videreføre, sier Heimdal til avisen.
- Og det ville de. Uten gode folk hadde jeg ikke gjort dette, sier Heimdal.
Både Klausen og Lundsgaard har tidligere jobbet på Tango og Lundsgaard var i flere år kjøkkensjef på Craigs kjøkken.
- Vi har gode erfaringer med å jobbe med hverandre. Dermed slipper vi barnesykdommer og innkjøringsproblemer i oppstarten, sier Heimdal.
- Men selvsagt går det an å komme her og ta seg en hovedrett og et glass med vin, sier Heimdal.
Foto: Tom Haga