Her er det bare å hive seg rundt, resultatet blir saftig og godt. Det er ikke akkurat noen overflod av friske, gode bær i handelen om dagen, men kanskje er det på tide å spise litt ut av fryseren?
Kakebakst er mer enn mat. For mange er det å ta seg tid til å bake god terapi i en travel hverdag, og skulle du ha lyst til å bruke litt mer tid på dagens søte høydepunkt er det selvfølgelig fritt frem. Vi har oppskrifter for de fleste behov.
Sjokoladekaker for enhver smak
Få ukentlig kaketips: Abonner på vårt gratis nyhetsbrev
Rask sjokoladekake
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 170 grader.
- Ha alle ingrediensene i en matprosessor og bland sammen.
- Smør en liten brødform med smør og strø med sukker.
- Ha i kakerøren og stek kaken i 30 - 40 minutter.
- Prøv om kaken er ferdig med en trepinne som stikkes ned i kaken. Henger det røre på pinnen, er ikke kaken ferdigstekt.
- Avkjøl kaken på rist. Dryss litt melis over ved servering og pynt med friske bær.
Mange deilige sjokoladekaker finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
EstlandVolum: 0.33 l Pris: 64.90 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
90 POENG