Tester
Skal du innom taxfree i påskeferien, finner du tipsene her - du sparer fort mange hundrelapper

Skal du innom taxfree i påskeferien, finner du tipsene her - du sparer fort mange hundrelapper

Her er besparelsene fra 149 kroner og nedover. Noen viner er imidlertid bare mulig å få tak i på flyplassen.
Aase E. Jacobsen
10 April 2019 - 11:00

Du sparer aller mest med Nipozzano Vecchie Viti Chianti Rùfina Riserva 2015, faktisk hele 149 kroner. Torres Celeste Crianza 2015 og Cune Vina Real Reserva 2014 er også veldig gunstig priset, taxfreeprisen er nesten halvparten av den på polet. Det samme  gjelder for  Condado de Haza Crianza 2015

To andre tips hvor du sparer mer enn hundre kroner er Coudoulet de Beaucastel Côtes du Rhône 2012Cune Imperíal Reserva  2015 og Descendientes de J. Palacios Pétalos Bierzo 2016

Blant vinene som kun finnes taxfree er Graham's Quinta dos Malvedos Vintage Port 2015 det aller beste kjøpet. Egentlig er det galskap å nyte den nå, men på den andre siden smaker den så godt at det er vanskelig å stå imot. Spesielt om det er fyr på peisen og en god bok innen rekkevidde.

Her finner du flere taxfree-tips

På neste side finner du taxfreenyhetene listet etter poeng

Slik er testen gjennomført:

Vinene er smakt av Aase E. Jacobsen på en åpen smaking i regi av Dutyfree Gardermoen. Produktene som ikke er i salg på Vinmonopolet er merket som utsolgt i pollisten. For de andre må du klikke på produktet for å se taxfreeprisen og hvor mye du dermed sparer. Taxfreeprodukter kan ikke bestilles fra Aperitifs sider. 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her