Varm opp en stekepanne på høy temperatur. Ha i olje.
Legg i fisken, skinnsiden ned, og tilsett smøret, press fisken ned med stekespaden så den ikke krøller seg.
La fisken steke et minutt før du skrur ned varmen litt. Stekes videre i ca 2 minutter, avhengig av tykkelse. Vend fisken og la den få litt varme på den andre siden.
Fisken skal være god og sprø på skinnsiden, men kan godt ha en lett rå kjerne. Legg opp fisken med skinnsiden opp.
Tips: Det kan være lurt å skrape fisken under vann, da spruter ikke skjellene.
Gnocchi:
Kok potetene i usaltet vann. Mens potetene er varme presses de gjennom en potetpresse eller sikt.
Arbeid inn eggeplommer, hvetemel og parmesan for hånd eller i en kjøkkenmaskin til en jevn masse som ikke klistrer. Smak til med salt og pepper.
Rull lange, tynne pølser som deles opp i små biter på størrelse med kirsebær.
Kok bitene i godt saltet vann. Når de er ferdige stiger de til overflaten. Løft ut og la dem tørke litt før servering.
Dryss over parmesan og pepper før servering.
Tips: Gnocchiene kan du gjerne koke ferdig på forhånd, ha på litt olje og stek dem sammen med soppen de siste minuttene.
Ristet sopp:
Fres løk blank i smør. Tilsett soppen, skru ned varmen og stek videre til soppen er gylden. Krydre med salt og pepper. Ha i bladpersille rett før servering.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.