Sonja Lee med ny restaurant

Sonja Lee har åpnet ny restaurant i det som tidligere var Hurum Strandhotell. Navnet er Villa Malla.
Redaksjonen
11 Juni 2007 - 11:46

I fjor solgte hun Magma i Oslo sentrum  og nå har hun åpnet sin nye satsing på Filtvet i Hurum.
Hotellet hadde stått tomt i mange år da Lee og ektemannen Laurent Surville kjøpte det. De to tok en kalkulert risiko, for restauranten ligger ikke akkurat sentralt til.
 
Galskap
Sonja Lee sier selv at det er et snev av galskap i dette prosjektet og at utfordringen blir å skape noe som er så unikt at folk er villige til å sette seg i bilen for å oppleve restauranten.
 
Villa Malla har hentet inspirasjon fra Midtøsten og Sør-Europa. Det skal være en uformell stil og prisene skal være overkommelige. Når det gjelder serveringen skal den skje både ute og inne. Og dersom kundene kommer sjøveien kan de bestille piknik-kurver som kan hentes.
 
500 gjester
Det er totalt plass til 500 gjester og det skal også bli mulighet for overnatting i mindre skala.
 
Tanken er å skape et hyggelig sted der man kan droppe innom rett fra jobb eller rett fra sjøen. Det skal bli et hyggelig sted, ikke fancy. 
 
 - Vi skal verken bli en kopi av Holmsbu bad eller Spa-hotellet. Vi satser på et eget konsept med internasjonal standard. Til sammen skal det blir et sted hvor det er mulig å stikke innom, ta en kopp kaffe eller slappe av. Det skal bli et hyggelig hus, sier Lee til Røyken og Hurums avis.
Impulskjøp
Hotell-kjøpet var på mange måter et impulskjøp for de to.
 
- Vi hadde vært på utkikk etter et nytt sted i lengre tid, men Fjordhotellet tenkte vi ikke på før vi spaserte forbi. Vi så muligheten og beslutningen var tatt, sier hun.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Påskens beste lammeoppskrifter
Guide
Påskelam oppskrifter

Påskens beste lammeoppskrifter

Her finner du oppskrifter på alt fra tradisjonell lammestek til noen mer uvanlige lammeretter. Selvsagt med drikkeforslag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her