Ett av mine av de sterkeste barndomsminner er å knaske grusomt syrlig frisk rabarbra dyppet i sukker.
Men rabarbra er også kilde til en rekke herlige oppskrifter på alt fra saft til pai, og som her den lekreste drink.
Ett av mine av de sterkeste barndomsminner er å knaske grusomt syrlig frisk rabarbra dyppet i sukker.
Men rabarbra er også kilde til en rekke herlige oppskrifter på alt fra saft til pai, og som her den lekreste drink.
Flere gode rocksdrinker finner du her
Sirupene: Her er det brukt ferdige smaksatte siruper, men du kan lett lage de selv. Gommesirup er det samme som sukkerlake laget av 2 deler sukker som er kokt opp med 1 del vann til sukkeret er oppløst og så avkjølt.
Kanelsirup får du ved å ha i kanelstenger i gommesirup til ønsket styrke. Dersom du ikke rekker å lage dette eller får tak i ferdig kanelsirup, kan du bruke litt mer revet kanel og mer sirup.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter