Start med potetene. Skjær dem i i terninger a 3x3 cm. Drypp over olivenolje og salt og pepper og stek i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Tips:
For ekstra trøkk, kan du dryss litt chilipulver over potetene, men vær forsiktig. Eller rett og slett ditt favorittkrydder.
Del fiskepuddingen i cirka to centimeter tykke skiver.
Stek skivene på begge sider i en panne med litt smør til de har fått en lys og gyllen farge.
Rist landbrødskivene slik at de blir sprø. Smør på remuladen i bunnen, legg på plommetomatskivene og salaten.
Topp smørbrødet med den varme nystekte fiskepuddingen. Server ovnsstekte potetbåter og en god ketchup ved siden av.
Deilige oppskrifter på fiskemat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig