Det er utrolig hvor mye du kan få ut av restene fra julemiddagen. Som her mer medisterkakene som bades i honning. For ekstra kick kan du tilsette litt chilisaus, enten ved å erstatte halvparten av honningen med søt chilisaus eller tilsette sterk chilisaus etter hvor kraftig kick du trenger.
Vi har også andre ideer for rester av julematen
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Honningstekte medisterboller med couscous
Fremgangsmåte
Lag små boller av farsen og stek dem over middels varme i olje.
Tilsett honning når bollene har fått stekeskorpe. Stekes i 8 minutter til de er gjennomstekte.
Tips:
Bytt gjerne ut halvparten av honning med søt chilisaus eller legg til 1 ts sterk chilisaus for ekstra kick. Smak til med litt sitronsaft.
Ta kjelen vekk fra platen og hell i couscousen. La det stå å svelle i 5 minutter under lokk. Rør inn olivenolje.
Tips: Honning og tørket frukt gir ikke bare julesmak på maten. Tankene dine vil fort vandre mot eksotiske strøk.
Prøv noen av disse deilige rettene med julepålegget
Flere lekre retter med julepålegget
Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 169.70 kr Uten utvalg88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
79 POENG
-