Det er få retter som faller like mye i smak som en saftig skinkestek med sprø svor og godt tilbehør.
Pass bare på å la steke hvile i minst 20 minutter før du skjærer den opp i skiver slik at den beholder all sin saftighet.
Det er få retter som faller like mye i smak som en saftig skinkestek med sprø svor og godt tilbehør.
Pass bare på å la steke hvile i minst 20 minutter før du skjærer den opp i skiver slik at den beholder all sin saftighet.
Rens løk og del den i store båter. Skrell gulrot og del i store biter. Legg grønnsakene i en ildfast form.
Ta av strømpen på skinkesteken. Bruk en skarp kniv (gjerne en tapetkniv) og rut svoren.
Server med hjemmelaget surkål , epler, svisker, sjysaus og rørte tyttebær. Kokt potet passer bra til denne klassiske retten.
Flere deilige retter med skinkestek
Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør
Perfekt tilbehør til pølser, eisbein, skinkestek og julens retter.
Her finner du retter som surkål passer perfekt til
Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser