Denne drinken er så lett å lage at det er umulig å mislykkes. Bare husk å bruke rikelig med is. Cognac og hetvinen pineau des charentes er nært beslektet og det bidrar til å gjøre drinken ekstra rik, men også harmonisk. Lime frisker opp og den hemmelige ingrediensen orgeat, en mandelsirup ethvert barskap må ha, bidrar med dybde og mer julestemning. Den lager du enkelt selv. Men den kan selvsagt også kjøpes.
Skap ekstra julestemning med en drink som denne
Les også
Angel Side drinkoppskrift med cognac og pineau des charentes
Fremgangsmåte
- Fyll ingrediensene i en shaker med isbiter.
- Rist kraftig.
- Sil over i et (avkjølt) cocktailglass og pynt evt med en tørket limeskive.
Slik lager du orgeat - mandelsirup selv
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av BNIC
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenI siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert
Lær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele saken