Så enkelt lager du tomatsild
Fremgangsmåte
- Varm opp vannet og ha i sukkeret, rør godt til sukkeret er oppløst. Ta av platen og ha i eddik og tomatpuré.
- Pisk inn oljen litt etter litt slik at det blir en tykk tomatsaus, smak til med salt og pepper samt finhakket dill.
- Skjær silden i biter på skrå og bland forsiktig inn i sausen sammen med den finhakkede løken.
- Ha silden over på steriliserte glass og oppbevar dem kjølig.
- Bør trekke over natten eller noen timer før servering.
Serveres med rugbrød og godt drikke.
Her er alle sildeoppskriftene du trenger
Se hvordan du lager kryddersilde her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 252.50 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
86 POENG
Tomatsild med ananas
Fremgangsmåte
- Denne oppskriften gir to glass med tomatsild med ananas
- Skjær ananasskivene i biter, sylteagurken i små terninger og grovhakk dillen.
- Hell tomatsausen fra silden i en bolle og bland den med ananasjuice, biter av ananas, sylteagurk og frisk dill.
- Tilsett pepperblandingen og smak til sausen med eventuelt mer salt og pepper.
- Legg sild og ny saus lagvis i et rent, pent glass. Sett på lokk, og dekorer den gjerne med sløyfe og merkelapp.
Tips: La den ferdige silden stå i kjøleskap, gjerne over natten for å utvikle smaken.
Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her
Her finner du mange spennende retter med sild
Se hvordan du lager din egen sursild her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG