I dagens oppskrift har vi brukt crème fraîche og bacon, en innertier når som helst. Som du skjønner er dette ikke en helt vanlig pizza. Den er nemlig hvit, altså uten tomat, hvilket gir en annen smak som absolutt bør oppleves.
Her får du flere pizzaoppskrifter, også for deg som vil ha tomatsaus
Bestill dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
Pizza med crème fraîche og bacon
Fremgangsmåte
Bruker du ferdig pizzadeig følger du instruksjonene på pakken.
Baker du bunnen selv følger du denne oppskriften .
Sett ovnen på 250 grader.
Kjevle deigen tynt og legg den på en stekeplate.
Rør presset hvitløk i crème fraîche, tilsett krydder og smør blandingen ut på pizzabunnen.
Legg på tynt lag med løkringer, småtomater og stekte baconbiter.
Dryss over revet ost og stek pizzaen midt i ovnen i 10-15 minutter til osten har smeltet og blitt lett gyllen.
Tips: Bruker du små baconbiter behøver du ikke forhåndssteke dem.
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
-
83 POENG
-
Hjemmelaget Pizzadeig
Fremgangsmåte
- Denne oppskriften gir 4 store pizzaer. De du ikke bruker kan du fryse.
- Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt.
- Elt deigen godt sammen til den blir smidig og glatt (ca 15 minutter for hånd).
- Dekk bollen med et klede og la den heve til dobbel størrelse.
- Ta av gode emner (litt store boller) og trill runde på et melet bord.
- Kjevle deigen veldig tynt, gjerne ikke mer enn et par millileter tykk, og ha over på en bakeplate på et bakepapir.
- Topp med hjemmelaget tomatsaus og den topping du selv ønsker og stek på maks temperatur med over- og undervarme i 8 - 10 minutter.
Se gode forslag til pizzatoppinger her
Her finner du over 300 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus