Aller best og mest autentisk blir retten om du bruker svinekjøtt med litt fett, som nakken eller siden (ribbe), men alle typer kjøtt fungerer egentlig i denne settingen.
Dagens rett
Foto: (Adil Alizada)
I dag serverer vi pitabrød med en smak du garantert vil ha mer av
I dag fyller vi pitabrødet med godt krydret kjøtt på kreolsk vis. Krydderblandingen lager du selv.
08 Mai 2024 - 23:00
Pitabrød med kreolsk smak
Fremgangsmåte
- Bland sammen alt krydderet.
- Skjær kjøttet i strimler og vend det i krydderblandingen.
- Stek kjøttet i olivenolje på middels varme i et par minutter.
- Skjær tomater og løk i skiver eller terninger.
- Ha i en bolle med litt olivenolje og limesaft.
- Smak til med salt og pepper.
- Riv bladpersille grovt og bland inn i salaten.
- Varm pitabrødene og fyll dem med det stekte kjøttet samt salaten.
Her finner du mange spennende oppskrifter med pitaabrød
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå