Skreisesongen er offisielt avsluttet, men slengere kan kan finnes i fiskedisker. Uansett er torsken fortsatt vinterfin i fisken. Og gir dermed god fashet i en kremet tilberedning som her. Derfor passer det også med en tanninfattig rødvin, som beaujolais. Øl, eller hvitvin. Valget er ditt.
Dagens rett
Foto: (Godfisk.no)
Pannestekt skrei med tomat og løk
Om det er skrei eller torsk du velger, så blir den saftig og mettende med denne enkle tilberedningen.
01 Mai 2024 - 23:00
Pannestekt skrei i rømme med tomat og løk
Fremgangsmåte
- Kok poteter. Skjær fisken i porsjonsstykker. Varm olje og smør og stek løken til den er blank og myk.
- Legg tomatskiver og fisk i pannen, dryss på salt og pepper.
- Bland rømme og vann og hell det over fisken. La den trekke i 6-7 minutter til den er gjennomkokt.
- Bland sukker og sitronsaft og smak den til. Bland saften med eple og gulrot.
- Server fisken fra pannen med kokte poteter og råkostsalaten.
Her finner du 60 oppskrifter med skrei
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå