11 November 2010 - 16:29
Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
11. november 2010
-
11 November 2010 - 16:27
Juleøl med 4,75 - 7,9 prosent
11. november 2010 -
11 November 2010 - 13:26
Juleøl med inntil 4,75 prosent
11. november 2010 -
11 November 2010 - 11:18
Hellstrøms Bagatelle gjenoppstår
For kun én kveld gjenskaper Eyvind Hellstrøm sin Grand Menu på Kulinarisk Akademi.11. november 2010 -
11 November 2010 - 08:36
Ramsay til Canada
Den kjente tv-kokken Gordon Ramsay overtar driften av Rôtisserie Laurier BBQ i Montreal.11. november 2010 -
11 November 2010 - 08:35
Kjemper om vinopphold i Australia
Sju vininteresserte nordmenn konkurrerer om opphold på Lindemans.11. november 2010 -
11 November 2010 - 08:33
Kjent København-kafé konkurs
Men nye eiere skal drive Café Sommersko videre.11. november 2010 -
11 November 2010 - 01:01
Kultvin fra Toscana
Denne nykommeren vil garantert skape entusiasme blant chianti-fansen.11. november 2010 -
11 November 2010 - 01:00
Rødvinsgryte av elg
Skogens konge er perfekt til rykende varme og smakfulle gryteretter slik som i denne oppskriften.11. november 2010 -
10 November 2010 - 11:53
Finalist 2: Ekte mat
Andreas Viestad setter fokus på råvarenes opphav og historie i sin nye kokebok som er andre finalist ut i årets store kokebokkonkurranse.10. november 2010 -
10 November 2010 - 11:30
6. desember i Oslo - Barbaresco i særklasse
Piemonte er viden kjent for sine enestående viner. Bli med og lær mer om et av verdens mest klassiske vinområder og smak viner i verdensklasse.10. november 2010 -
10 November 2010 - 07:45
29. november i Oslo - Eksklusiv champagnesmaking
Bli med og smak åtte utsøkte champagner og lær mer om et av verdens mest berømte vindistrikter i dette spennende kurset.10. november 2010 -
10 November 2010 - 01:01
Eksotisk italiensk hvitvin fra Lazio sør for Roma
Her er noen druer du neppe har smakt vin av før. De er ikke bare gode, men er også svært gunstig priset.10. november 2010 -
10 November 2010 - 01:00
Risotto med reker
En av de mest kjente italienske rettene er også superenkel å lage og utrolig god på smak.10. november 2010 -
09 November 2010 - 16:49
Lavdose vinner frem
Ayala har våknet opp igjen etter 30 års tornerosesøvn, med et stort kvalitetspotensial selv uten egne vinmarker. Ellers hadde aldri Bollinger risikert å innlemme dette huset i porteføljen. Våpenet er en ekstra tørr og fruktig champagnestil.09. november 2010 -
09 November 2010 - 15:11
Elendige avlinger i Tyskland
Det kalde været har skylda for den dårligste drueavlingen på 25 år.09. november 2010 -
09. november 2010
-
09 November 2010 - 14:15
Dalen full av stjerner
Ingen steder i verden har like mange Michelin-restauranter.09. november 2010 -
09. november 2010
-
09. november 2010
-
09 November 2010 - 09:30
Slik lykkes du med lutefisken
Om du fortrekker lutefisken fast eller godt skjelvende, er en smakssak. Her har du masser av tips til hvordan du skal lykkes og om hva du skal drikke til, selvfølgelig i tillegg til oppskrifter med mange gode drikkeforslag.09. november 2010 -
09 November 2010 - 01:00
Har du lyst på en indonesisk wokgryte?
Deilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.09. november 2010 -
08 November 2010 - 14:30
Finalist 1: Hvordan bli en MasterChef
Det er ingen ringere enn tre mesterkokker og en nybakt MasterChef som står bak den første av finalistene til Beste norske kokebok 2010.08. november 2010 -
07 November 2010 - 01:00
Oksehalesuppe
Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er vel verdt å vente på.07. november 2010 -
06 November 2010 - 01:00
Rakefisk og torsk a la bacalao
Denne helgen serverer vi deg like godt en treretters meny med klassisk rakefisk og en deilig kritthvit torsk.06. november 2010