Nyhet - Ukens drink - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 November 2003 - 12:00

    Slik mikser du vinner drinken - Absolut White Orchid

    Ukens drink ble vinner av årets Drinks International Cocktail Challenge 2003 - Best White Spirit Cocktail. Mannen bak drinken, Wayne Collins, ble Årets bartender i samme konkurranse. Den spennende drinken er basert på høstens store nykommer på vodkamarked
    14. november 2003
  • 07 November 2003 - 13:27

    Skinnende orange drink

    Likør som smak- og fargetilsetter i vodkadrinker gir deg en rekke spennende variasjoner. Catharina Persson, barchef på Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm, gir deg her sin egen oppskrift på Bright Orange.
    07. november 2003
  • 31 Oktober 2003 - 16:40

    Bloody Maria

    Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på denne Ukens drink. Skremmende god eller ikke; dette er en drink du ikke kommer utenom denne helgen dersom du skal ut på halloween-fest. Historien bak navnet får du dersom du leser
    31. oktober 2003
  • 24 Oktober 2003 - 11:37

    Har du lyst på en iskald drink så lag denne Frozen Millwood

    Selv om denne ukens drink riktig nok er iskald, vil den sikkert klare å varme deg godt i høstkulda. Likører er godt å ha stående når man ønsker å mikse seg en rask og smakfull kosedrink, uten å nødvendigvis måtte trekke frem alt mulig utstyr.
    24. oktober 2003
  • 17 Oktober 2003 - 11:16

    Slik lager du bringebær mojito

    Skal vi tro den regjerende Norgesmester i bartending, Stig Bareksten, er fruktdrinker det hotteste og meste trendy i bransjen for tiden. Jordbær, bringebær, vannmelon, ananas, mynte; alt som dufter av sommeren kan puttes i et glass sammen med for eksempel
    17. oktober 2003
  • 10 Oktober 2003 - 17:45

    Denne drinkoppskriften kommer fra Monaco -  Manzaberry

    Ukens drink kommer fra Restaurant Bar & Boeuf som ligger godt plassert på en liten halvøy midt i fyrstedømmet Monaco med Middelhavet som nærmeste nabo, i det som heter Sporting Monte-Carlo. I rallyet med samme navn går alt kjapt som fy. Om du klarer å mik
    10. oktober 2003
  • 03 Oktober 2003 - 12:15

    Cristall for alle penga

    For kritiske vodka-kjennere verden over, er det intet produkt som kan måle seg med Stolichnaya Cristall Vodka. Da er det vel egentlig bare å sette i gang helgens miksing og forvente topp resultat. Smak og behag er det også noe som heter, og av denne årsak
    03. oktober 2003
  • 26 September 2003 - 13:45

    Vil du lage Kjells Pop Juice Explosion?

    Med et voldsomt hipt navn gir vi deg denne helgen en fruktbombe av dimensjoner. Her er det masse juice blandet med rom, og dette er et særdeles spennende alternativ til den rådyre rusbrusen du får kjøpt i butikken. Knut Hveding er kompositøren av verket.
    26. september 2003
  • 29 August 2003 - 13:19

    El Diablo slik den lages i Stockholm

    En djevelsk god drink smaker vel ekstra godt nå som helgen atter en gang står for døren. El Diablo er blitt en spesialitet på Metró Restaurant & Bar som du finner i Söder i Stockholm. Stedet er også ytterst populært. Kan det skyldes drinken mon tro?
    29. august 2003
  • 22 August 2003 - 15:17

    Slik lager du Roars Hildonens varme fristelse

    "En drink jeg har servert utallige gjester som har hatt problemer med vond hals, forkjølelse, forspisning og mange andre større og mindre plager. Vanskelig å si om den virker, men det er i hvert fall straks mye hyggeligere å være syk", sier Roar Hildonen
    22. august 2003
  • 15 August 2003 - 10:57

    Absolut Boost så enkelt

    Ukens drink kan kanskje, dersom ønskelig, gi deg en ørliten boost inn i helgens avslappende atmosfære. I denne drinken benyttes det en rekke svært spennende bestanddeler, noe som etter vår mening borger for en smaksopplevelse du bør ta deg tid til å mikse
    15. august 2003
  • 08 August 2003 - 13:44

    Slik lager du drinkklassikeren Tequila Sunrise

    Denne drinken er en like perfekt avslutning på sommernatten i dag som på 70- og 80-tallet da den hadde sin storhetstid.
    08. august 2003
  • 11 Juli 2003 - 02:01

    Det er slik du skal mikse Frozen Strawberry Daiquiri

    En svært enkel inspirasjon er kilde til en av amerikas mest populære drinker. Med nærmest uendelige variasjoner i oppskriften, slik som Ukens drink; Frozen Strawberry Daiquiri, er Daiquiri blitt en klassisk drink.
    11. juli 2003
  • 04 Juli 2003 - 02:01

    Til denne drinken trener du ikke engang shaker

    Ukens drink er svært enkel å tilberede. Like fullt er den meget frisk og innbydende. Du trenger ikke engang en shaker. Her er det bare å finne frem godsakene og blande i vei, for sommeren er ennå lang.
    04. juli 2003
  • 27 Juni 2003 - 02:00

    Long Island Iced Tea

    Ukens drink gir inntrykk av å være et alkoholfritt alternativ. Men den gang ei; her finnes nemlig hele fem ingredienser som definitivt ikke kommer innenfor den kategorien. En klassisk drink som passer svært godt på denne årstiden.
    27. juni 2003
  • 20 Juni 2003 - 09:00

    Lag en deilig punsj til sommerdagen

    Straks er sommer, sol, varme og ferie her. En god anledning til å arrangere store selskaper byr seg sikkert flere ganger i løpet av denne sommeren. Da er det godt å ha en deilig punsjoppskrift i bakhånd. Skulle noen av gjestene få lyst på en annen drink h
    20. juni 2003
  • 05 Juni 2003 - 09:58

    Ice Tea med noe godt i

    Iste i seg selv er et utmerket sommerdrikke. Friskt, avkjølende og ikke minst, rimelig. Enkelte ganger er det likevel nærliggende å servere en iste med litt godt oppi. Ukens drink gir deg to deilige iste-oppskrifter som du gjerne kan ha liggende klare for
    05. juni 2003
  • 23 Mai 2003 - 13:17

    Vanilje i glasset

    Cariel Vanilla Vodka, en svensk premium vodka smaksatt med vanilje fra orkideen Vanilla Planifolia, er nylig lansert her hjemme. Med en ren og fyldig vaniljesmak er produktet en populær bestanddel i drinker og cocktails. Her følger noen deilige sommerdrin
    23. Mai 2003
  • 09 Mai 2003 - 14:44

    Halle Berry

    Ukens drink har etter all sannsynlighet fått sitt navn etter den kjente skuespilleren fra den siste James Bond-filmen samt publikumsfavoritten; Monster's Ball. Kanskje du da også denne sommeren kan invitere til ditt eget Monster's Ball og by på den hotte
    09. Mai 2003
  • 24 April 2003 - 18:17

    Slik mikser du drinken Eirik Raude uten fare for liv og helse

    Ukens drink er signert Roar Hildonen på Kontoret Bar og Brasserie i Trondheim. Som en ivrig forkjemper for drinker med så naturlige og gode råvarer som mulig gir han deg her en egenkomponert drink som passer for de som ikke vil ha en for søt longdrink.
    24. april 2003
  • 11 April 2003 - 13:23

    En drink til å komme til å komme i ekstase av

    En skikkelig drink i påskens farger serveres deg nå som noen kanskje sårt trengte og velfortjente fridager ligger foran oss. Ukens drink kan meget vel sette enkelte påsketurister i ekstase. Ikke så sikkert at det er så dumt for kropp og sjel?
    11. april 2003
  • 03 April 2003 - 10:41

    Mozart Ice-Coffee

    Hva med en likørbasert drink denne helgen? En deilig og litt annerledes smak i en drink som du med stort hell også kan servere på hytta i påsken. La gå at vaniljeisen da kanskje kan by på visse problemer, men litt improvisasjon skader ingen.
    03. april 2003
  • 27 Mars 2003 - 13:41

    Denne må du smake og drinken har det flotte navnet: Cold Kiwi Cocktail

    Denne Ukens drink er et bidrag fra den svenske barkjenneren Jonny Pålsson. Med lang fartstid i bransjen og nå som eier av JP Barkonsult i Malmö bedriver han tiden med opplæring av bartendere og holder kurs for andre som ønsker å lære mer om livet bak bard
    27. mars 2003
  • 21 Mars 2003 - 12:28

    Her har du en vinnerdrink

    Ukens drink nr. 2 er resultatet av Wyborowa Longdrink Competition som gikk av stabelen på Parkteatret i Oslo denne uken. Den heldige vinner, May Liss Bensvik fra Trondheim, fikk full uttelling for sitt flotte og friske bidrag.
    21. mars 2003
  • 20 Mars 2003 - 16:00

    Applefjord med vodka

    En frisk og slush-aktig drink basert på vodka er kanskje akkurat det du setter pris på i helgen. Selvsagt avhengig av vær eller gjøremål. Et meget spennende smaksbilde finner du likevel uansett hvilken setting drinken måtte komme i.
    20. mars 2003