Norske bryggerier stiller dessuten sterkt i flere og spennende kategorier, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid torsdag 22. når de til sammen 6700 flaskene legges ut for salg i Øl+-butikkene.
Christer Andersson og Anna Karenina Anda Barron har med Empress laget et livsverk av sin hobby og lidenskap, til glede for alle som trenger et mer komplekst alkoholfritt alternativ.
Portugal har lenge spilt annenfiolin på den globale kulinariske scenen. Men med Henrique Sá Pessoa i Amsterdam, og Nuno Mendes i London, er landet vest på den iberiske halvøya mer enn noen gang i posisjon til å kreve sin rettmessige plass.
Californisk vin gikk fra å handle om chardonnay og cabernet til at pinot noir får all oppmerksomheten. Men det finnes dem som tror på andre guder, som Birichino.
Om du ikke får tak i den til 17. mai, er dette bobler som kan serveres til alle typer markeringer, inkludert bryllup, og bør finnes i et hvert vinskap.
Silje Linder-Finstad har med Bøler Sukkerkokeri skapt en blomstrende virksomhet av to lidenskaper, sanking og søtsaker. Ikke en eneste kunstig ingrediens slipper inn i småskalaproduksjonen.
Vigdis Rosenkilde solgte leiligheten i Oslo og fulgte sjokoladedrømmen til Latin-Amerika. Fem år senere fikk hun sølvmedalje i International Chocolate Awards. En tydeligere bekreftelse på at hun hadde gjort et godt valg, er vanskelig å oppdrive.