Matkurs og vinkurs
Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Planleggingen av utsatte og nye kurs er i full gang!
18 Juni 2021 - 12:00

I november fikk vi alle brått beskjed om at det ikke lenger ville tillates offentlige arrangementer i Oslo grunnet økt smitte av Covid 19. Dette førte til at vi dessverre måtte sette alle våre planlagte arrangementer på vent, og nå har vi i nærmere 8 måneder håpet at situasjonen skulle bedres og tiltak lettes.

Omsider fikk vi tirsdag 15. juni endelig den gledelige nyhet om at offentlige arrangementer på størrelse med de fleste av våre kurs igjen tillates, og dermed er vi nå i full gang med planlegging.

Våre utsatte kurs har naturligvis øverste prioritet, og kabalen er ikke alltid like enkel å få til å gå opp – her er det flere faktorer som må stemme. Vi er for eksempel avhengige av at lokaler er åpne og har kapasitet, at foredragsholdere har mulighet til å stille, og at produkter er tilgjengelige. Det at gjenåpningen skjer i det vi går mot ferietider, påvirker naturlig nok også situasjonen.

Så snart alle detaljer for ditt arrangement er falt på plass, vil vi sende ut e-post med informasjon og passe på at arrangementet igjen er synlig på våre kurssider.
Vi ber deg om å ikke miste motet dersom ditt arrangement ikke er det første som dukker opp, men også om å holde et øye med søppelpostmappen din for å sikre at du ikke går glipp av informasjon.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Parallelt jobber vi iherdig med å sette opp nye, spennende arrangementer for høsten 2021. Vi kan love alt fra champagnesmakinger til deilige middager, så her er det mye fristende på gang. Som mottaker av vårt nyhetsbrev vil du også være den første som får vite om nye kurs, så meld deg på om du ikke alt har gjort det!

Vi er takknemlige og stolte over å ha gode kunder som har utvist en enorm tålmodighet gjennom denne perioden, og gleder oss til å omsider igjen kunne tilby spennende arrangementer. Vi går en god tid i møte!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik mikser du den klassiske drinken Champs-Elysées
Ukens drink

Slik mikser du den klassiske drinken Champs-Elysées

Denne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her