Matkurs og vinkurs
Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Planleggingen av utsatte og nye kurs er i full gang!
18 Juni 2021 - 12:00

I november fikk vi alle brått beskjed om at det ikke lenger ville tillates offentlige arrangementer i Oslo grunnet økt smitte av Covid 19. Dette førte til at vi dessverre måtte sette alle våre planlagte arrangementer på vent, og nå har vi i nærmere 8 måneder håpet at situasjonen skulle bedres og tiltak lettes.

Omsider fikk vi tirsdag 15. juni endelig den gledelige nyhet om at offentlige arrangementer på størrelse med de fleste av våre kurs igjen tillates, og dermed er vi nå i full gang med planlegging.

Våre utsatte kurs har naturligvis øverste prioritet, og kabalen er ikke alltid like enkel å få til å gå opp – her er det flere faktorer som må stemme. Vi er for eksempel avhengige av at lokaler er åpne og har kapasitet, at foredragsholdere har mulighet til å stille, og at produkter er tilgjengelige. Det at gjenåpningen skjer i det vi går mot ferietider, påvirker naturlig nok også situasjonen.

Så snart alle detaljer for ditt arrangement er falt på plass, vil vi sende ut e-post med informasjon og passe på at arrangementet igjen er synlig på våre kurssider.
Vi ber deg om å ikke miste motet dersom ditt arrangement ikke er det første som dukker opp, men også om å holde et øye med søppelpostmappen din for å sikre at du ikke går glipp av informasjon.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Parallelt jobber vi iherdig med å sette opp nye, spennende arrangementer for høsten 2021. Vi kan love alt fra champagnesmakinger til deilige middager, så her er det mye fristende på gang. Som mottaker av vårt nyhetsbrev vil du også være den første som får vite om nye kurs, så meld deg på om du ikke alt har gjort det!

Vi er takknemlige og stolte over å ha gode kunder som har utvist en enorm tålmodighet gjennom denne perioden, og gleder oss til å omsider igjen kunne tilby spennende arrangementer. Vi går en god tid i møte!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite
Dagens rett

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite

Begge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag multekremen som på cocktailbaren Poppy
Ukens drink

Lag multekremen som på cocktailbaren Poppy

Den er selvsagt forbeholdt de voksne, men ikke bare de som lengter etter multekrem året rundt. For denne er en virkelig schläger .

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Dagens rett

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen

Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite
Dagens rett

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite

Begge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her