Dato og tid: Tirsdag 20. august 2013, kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Norsk Oljemuseum, 2. etasje, Kjerringholmen 1, 4001 Stavanger
Avbestillingsfrist: 11.08.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
• Kurset holdes i Oslo 19. august
• Kurset holdes i Bergen 21. august
Moderne ølrevolusjon fra Skottland
Øl er så mye mer enn den sedvanlige pilsneren, og det er utrolig at vann, bygg og gjær kan gi så utrolig mange forskjellige øltyper.
Denne kvelden blir du en ølkjenner i det du får du en grundig innføring i ølets fantastiske verden og smaker ikke mindre enn 12 forskjellige øl.
Skottene er ikke helt fremmede for å starte en liten revolusjon i ny og ne, og etter å ha sett seg lei på å drikke smakløst øl, startet grasrotbevegelsen for håndverksøl på 2000-tallet.
I dag lages det en rekke spennende ølsorter i Skottland som har høstet internasjonal anerkjennelse.
Denne kvelden får vi besøk av australske Zarah Prior, som har jobbet med håndverksøl en årrekke, og som har en forkjærlighet for mørke, dekadente stouts og India Pale Ales.
Her får du lære mer om hvordan man brygger øl, om hvilke forskjellige typer øl som finnes, hva som kjennetegner øltypene og ikke minst få smake en rekke deilige øl.
Foredraget holdes på engelsk.