Jeg er alltid på utkikk etter nye, spennende drinker, og denne drinken er et veldig godt eksempel på nettopp det.
Her har bartenderen brukt whisky som base i cocktailen, og har du ikke forsøkt whiskydrinker er det jammen på tide.
Flere lekre whiskydrinker finner du her
I 2009 så en liten - men kvalitetsbevisst - bar dagens lys i hovedstaden. Den intime baren The Sense er ment å være en opplevelse for alle våre sanser, og deres drinker er intet unntak.
Hver eneste drink er laget med brennevin av meget høy kvalitet og er ment å nytes både på lukt, på smak og ikke minst det rent estetiske.
Les om The Sense i denne artikkelen
Det er en av gründerene bak baren, Peter Balkeværn, som står bak denne ukens drink.
Inspirasjonen til driken fikk Balkværn under en tur til Paris, og drinken kombinerer whiskyens fylde med sitronens syre og den spennende toppingen av en fruktig og deilig rødvin.
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online.
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.