Noma-kokker åpner ny restaurant

Noma-kokker åpner ny restaurant

- De har rent talent og store baller, sier Noma-Redzepi.
04 Mars 2013 - 18:15

De tidligere Noma-kokkene skal åpne sin egen restaurant i København, melder AFP.

Det gjør Samuel Nutter og Victor Wagman med velsignelse og støtte fra sin mentor, den danske kjendiskokken René Redzepi som er medeier av Noma, melder AFP Relaxnews.

– Vær så snill og gi deres støtte til disse to fantastiske unge kokkene som følger drømmen sin uten noen investorer, bare rent talent og store baller, skrev Redzepi på Twitter.

LES OGSÅ: Noma på topp igjen

I kjent Noma-stil skal kokkeduoen ha egen grønnsakshage på Sejerø som skal forsyne den nye restauranten Bror.

København har i løpet av kort tid fått flere nye restauranter i toppklassen. Felles for flere er at de har tidligere Noma-ansatte på kjøkkenet. Den australske kokken Kylie Kwong og en annen tidligere Noma-kokk, Christian Puglisi, fikk sin første Michelin-stjerne til restauranten Relae i fjor.

I tillegg skal Matt Orlando, som også tidligere var kokk på Noma, åpne en egen restaurant, Amass. Den skal skille seg ut gjennom sin amerikanske profil, og åpner i et tidligere havnelager, skriver AFP.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne lekre ruladen av kveite med urter og appelsingulrøtter er enklere enn den ser ut til
Dagens rett

Denne lekre ruladen av kveite med urter og appelsingulrøtter er enklere enn den ser ut til

Det som er helt sikkert er at når du serverer denne ruladen, blir du kveldens helt. La ikke denne oppskriften være uprøvd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lad opp med en påskedrink som setter spor
Ukens drink

Lad opp med en påskedrink som setter spor

Om ikke akkurat i løypa, så i alle fall i ganen. Denne bomben er veldig lett å lage.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bypåske? Ta en fascinerende reise tilbake til middelalderens kjøkken

Historisk Museum i Oslo har en liten, men veldig interessant utstilling om da byens matkultur ble påvirket utenfra.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Er dette påskens beste kake?
Ukens kake

Er dette påskens beste kake?

I hvert fall har den alt som skal til for å gi kaffekosen riktig påskestemning. Her finner du oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne lekre ruladen av kveite med urter og appelsingulrøtter er enklere enn den ser ut til
Dagens rett

Denne lekre ruladen av kveite med urter og appelsingulrøtter er enklere enn den ser ut til

Det som er helt sikkert er at når du serverer denne ruladen, blir du kveldens helt. La ikke denne oppskriften være uprøvd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lad opp med en påskedrink som setter spor
Ukens drink

Lad opp med en påskedrink som setter spor

Om ikke akkurat i løypa, så i alle fall i ganen. Denne bomben er veldig lett å lage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gratiner lammeskiver eller biff med en blåmuggkrem og du er i smakshimmelen
Dagens rett

Gratiner lammeskiver eller biff med en blåmuggkrem og du er i smakshimmelen

Mye smak, men også lett å lykkes med er dagens middagsforslag. Som passe både for hjemmepåske og hyttepåske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bypåske? Ta en fascinerende reise tilbake til middelalderens kjøkken

Historisk Museum i Oslo har en liten, men veldig interessant utstilling om da byens matkultur ble påvirket utenfra.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her