Oppskrifter elg
Elgschnitzel med fersk pasta
Fremgangsmåte
Del ytrefileten i biffer, og bank dem flatt ut til omtrent dobbelt størrelse med en biffbanker. Det går også an å bruke en knyttet hånd, eller bredsiden på en stor kniv til bankingen.
Legg spekeskinke, ost og persille på halvparten av biffskiven. Brett den andre halvdelen over.
Bland sammen hvetemel, salt og pepper. Vend kjøttet i melblandingen, og stek schnitzlene på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
Rens gulrot og purre, og skjær gulrot med en ostehøvel på langs. Del purre i lange strimler, og kok grønnsakene med pastaen.
Sil av vannet, ha i smør og persille. Stek soppen og ha på salt og pepper.
Server de fylte elgschnitzlene med fersk pasta, grønnsaker og sopp.
Tips: Prøv gjerne å panere scnitzelen ved å blande brødsmuler med revet parmesan og krydre med salt og pepper.
Pisk sammen ett egg og vend schnitzlene i eggeblandingen etter at de er vendt i melblandingen. Dekk så schnitzlene med brød og parmesanblandingen og stek som angitt over.
Her finner du oppskrift på schnitzler
Her finner du mange oppskrifter med elg
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG