Nå kan du bli en mester med pasta og imponere familien og venner. Først må du bli med på Apéritifs pastakurs ledet av noen av Norges beste kokker fra Kulinarisk Akademi. Det hele foregår i Mathallen. Selvfølgelig er du med på å lage pastaen selv.
Du lærer hvor enkelt du lager din egen pasta. Og du får en grundig gjennomgang av de forskjellige pastatypene som vermicelli, linguini, tagliatelle, papardelle, cannelloni, lasagne med urter, ravioli og agnelloti. Kokkene fokuserer på teknikken bak de ulike pastaene, og ikke minst når og hvordan du skal bruker dem.
Pastaen du lager får du selvfølgelig med deg hjem. Du får også servert smaksprøver av enkelte pastaer under kurset.
Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på
Dette kurset holdes også den 25. mars
Kulinarisk høyborg
Dette spennende matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi (KA).
KA er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. Det har som mål å være et kunnskapssentrum, læremester, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for matelskere, hobbykokker og de som ønsker å foredle sin kunnskap og lidenskap for mat og drikke. Derfor har Apéritif valgt å samarbeide med KA.
Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/Telthusbakken - 2 min gange derifra. OBS: Kun 22 plasser. Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften. Avbestillingsfrist: 09.03.14 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no | Kursavgiften dekker følgende:
Vi anbefaler deg å ta med deg komfortable sko og klær som du benytter i ditt eget kjøkken. |