Drikke
Matkurs 25. mars i Oslo - Slik lager du perfekt pasta

Matkurs 25. mars i Oslo - Slik lager du perfekt pasta

Norges beste kokker lærer deg hvordan du enkelt lager de lekreste pastatyper hjemme.
Redaksjonen
25 Januar 2014 - 03:01

Nå kan du bli en mester med pasta og imponere familien og venner. Først må du bli med på Apéritifs pastakurs ledet av noen av Norges beste kokker fra Kulinarisk Akademi. Det hele foregår i Mathallen. Selvfølgelig er du med på å lage pastaen selv.

Du lærer hvor enkelt du lager din egen pasta. Og du får en grundig gjennomgang av de forskjellige pastatypene som vermicelli, linguini, tagliatelle, papardelle, cannelloni, lasagne med urter, ravioli og agnelloti. Kokkene fokuserer på teknikken bak de ulike pastaene, og ikke minst når og hvordan du skal bruker dem.

Pastaen du lager får du selvfølgelig med deg hjem. Du får også servert smaksprøver av enkelte pastaer under kurset.

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
Matservering: Ja - lett servering underveis i kurset.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.
Kursets språk: Norsk.

Dato og tid: Tirsdag 25. mars 2014, kl. 17.00 - 20.30
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen (2. etg), Maridalsveien 17 A, 0172 Oslo.

Dette kurset holdes også den 26. mars

Kulinarisk høyborg

Dette spennende matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi (KA).

KA er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. Det har som mål å være et kunnskapssentrum, læremester, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for matelskere, hobbykokker og de som ønsker å foredle sin kunnskap og lidenskap for mat og drikke. Derfor har Apéritif valgt å samarbeide med KA.

Alle matkursene finner du her

Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/Telthusbakken - 2 min gange derifra.

OBS: Kun 22 plasser.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 09.03.14 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

 
Spørsmål? Send en mail

Kursavgiften dekker følgende:

• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca 3 timer)
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale

Vi anbefaler deg å ta med deg komfortable sko og klær som du benytter i ditt eget kjøkken.

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her