Når ingrediensene samles med en lun dill-vinaigrette, får de ekstra smak og syrlighet uten å bli for mektig eller fett. Det er tross alt årets første dag.
Dagens rett

Alt du trenger i dag er noe som smaker godt av det du har i kjøleskapet
I denne lettlagde pastaretten kan du fint bruke rester av så vel kalkun som grønnsaker.
Aase E. Jacobsen
01 Januar 2024 - 00:49
Pastabånd med sopp brokkoli og kalkun i lun dill-vinaigrette

Fremgangsmåte
- Kok pasta og hold varm.
- Kok brokkoli i pastavannet. Skyll og sett til side.
- Stek sopp delt i to eller fire, i smør. Sett til side.
- Varm deretter kalkunbitene i samme panne. Ta dem ut av pannen.
- Hell på hvitvin og eddik og kok inn. Tilsett litt vann slik at det blir et par spiseskjeer med sjy.
- Hell i en kopp med lokk.
- Tilsett olivenolje, finhakket dill, finhakket gressløk eller vårløk, salt og grovkvernet pepper.
- Rist kraftig til godt blandet.
- Legg alle ingrediensene på et varmt serveringsfat og hell dressingen over.
Her finner du mange deiligere retter med kalkun
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå