Drikke
Lær å velge riktig vin til ost  – vinkurs 3. november i Oslo

Lær å velge riktig vin til ost – vinkurs 3. november i Oslo

En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal kombinere ost og vin på beste måte.
04 Juli 2014 - 10:30

Har du hatt noen dårlige opplevelser med ost og vin? Da er du ikke alene. Etter dette kurset kommer du ikke til å gå i samme fella en gang til.

Bli en mester i å kombinere ost og vin

Denne kvelden får du smake kjente og kjære favorittoster. Til ostene får du servert et nøye utvalg av viner som passer eksepsjonelt godt til kveldens oster.

Smakingen ledes av Toralf Bølgen, en av Norges fremste vineksperter, og han lærer deg hvordan du går frem for å sette sammen vin og ost i perfekt harmoni. Dessuten hvorfor hvitvin ofte er et langt bedre valg til vin enn rødvin. Og mye mer nyttig lærdom.

Ostene du får smake denne kvelden er:

Fastost

Hvitmuggost

Chevre

Kittmodningsost

Blåmuggost

Alle ostene er levert av Oluf Lorentzen. Til hver ost skal vi smake flere viner, for å lære hvilken vin som fungerer best og ikke minst hvorfor.

Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Dette får du oppleve: 8 oster og 10 viner.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Smaksprøver av ostene.
Foredragsholder: Toralf Bølgen, vinkelner og restaurantør. Foredraget holdes på norsk.

Dato og tid: Mandag 3. november 2014, kl. 18.00 - 20.30
Pris: Kroner 545 pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 24.10.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

Her kan du bestille gavekort på kurs

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her