Klassisk kombinasjon er stikkord for denne retten. Pasta og kylling med følge av tomatsaus, mozzarella og parmesan. Er du ekstra flink, lager du tomatsausen selv. Men det finnes utrolig mange gode ferdigsauser om tidsklemma plager deg akkurat i dag.
Kyllingfilet bakt med ost og tomatsaus servert med pasta
Her er en mulig ny favoritt
Kyllingfilet bakt med ost og tomatsaus servert med pasta
Fremgangsmåte
Brun to kyllingfileter i på hver side. Dryss over litt salt og pepper. Legg filetene i en ildfast form.
Lag tomatsaus eller bruk ferdigvare. Hell over kyllingfiletene. Legg på mozzarella kuttet i biter. Dryss over finrevet parmesan og stek i ovnen ved 175 grader i 20 minutter.
Kok fersk eller tørket pasta etter anvisning på pakken.
Legg kyllingfiletene oppå pastaen, pynt med frisk basilikum og server med salat og/eller brød.
Alt du trenger å vite om pasta
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
80 POENG