Det er en grunn for at romdrinker er umåtelig populære. Dette søtlige, fyldige,
sukkerrørsbrennevinet gir selv de enkleste drinker en ny dimensjon, og de aller fleste liker smaken også.

Men rom kan også brukes til mye mer, slik som i de lekreste retter,
bare se selv her.
Denne ukens drink kommer fra en av Tsjekkias mest anerkjente bartendere, Václav Vojír, som til daglig mikser på
Bugsy's Bar i Praha.
Hans relativt enkle kombinasjon av rom og mandellikør sammen med den syrlige limen og krydderet, gir en utrolig spennende og velbalansert drink.
Apéritif sitt eminente testpanel gjennomførte i 2006 en stor test av lyse romsorter -
se hele testen her.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Shake godt og sil over i et cocktailglass.
Garner med en kanelstang og en limespiral.
Oppskriften stammer fra en av Tsjekkias ledende bartendere, Václav Vojír, fra
Bugsy's Bar i Praha
.
I denne drinken benytter han seg egentlig av den strågule og aromatiske Havana Club Añejo 3 Años, som ikke finnes i Norge ennå. Vi benytter derfor den noe rikere
Especial
.
Ingredienser:
Sendt inn av
Václav Vojí, Bugsy's Bar, Praha/ Havana Club