Nakkekoteletter er det tryggeste valget når det er snakk om svin, siden de er bedre marmorert og saftigere enn koteletter fra kammen. Med ungarske smaker - som betyr mye paprika - oppleves retten enda saftigere.
Dagens rett
Foto: (Gelner Tivadar)
Nakkekoteletter på ungarsk maner betyr mye god smak
Saftige nakkekoteletter blir deg til del dersom du følger vårt middagstips. Gode grønnsaker får du også med, og hvor kraftig retten skal være justerer du selv.
08 November 2023 - 00:00
Koteletter på ungarsk maner
Fremgangsmåte
- Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem i olje/smør/margarin i varm panne ca. 2 minutter på hver side.
- Ta kotelettene ut av pannen. La hvile.
- Rens og skjær løk og paprika i skiver, tomater i båter og finhakk chilipepper.
- Varm olje/smør/margarini en panne med høye kanter og ha i grønnsakene.
- Dryss over paprikapulver og la det surre på svak varme i ca. 10 minutter.
- Legg kotelettene over grønnsakene i pannen og la dem trekke med i ca. 5 minutter.
- Server potetmos eller pasta til.
Tips: For ekstra trøkk, by på hjemmelaget ajvar til.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå