Konkurs kan redde cafeen
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Bak pepperkakene som et brød - farlig godt og den perfekte førjulskos
Pepperkaker som kanelboller, bare i brødform må bare bli suksess.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde
Det betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele sakenBak pepperkakene som et brød - farlig godt og den perfekte førjulskos
Pepperkaker som kanelboller, bare i brødform må bare bli suksess.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde
Det betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Francesco Marzola er Europas 7. beste
Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Med denne kan du feire lite-versjonen av Thanksgiving
Nå er rosenkålen for fullt på vei inn i butikkhyllene, og den fortjener en annen skjebne enn overkokt tilbehør.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele saken