Hellmann ny leder i Interbev AS

Frode Hellmann er ansatt som Managing Director i Interbev AS. Han overtar etter Jan Dragseth som sluttet i selskapet i desember.
Redaksjonen
24 Januar 2008 - 15:00

Hellmann kommer fra stillingen som Managing Director i Nordic Refreshment Company AS. Han har en lang karriere bak seg i drikkevarebransjen i Norge.
 
Glade
- Vi er veldig glade for å få Frode med på laget i Altia Norge og som leder for Interbev. Hans erfaring fra bransjen og hans personlige egenskaper vil være viktig for den videre utvikling av teamet i Interbev som presterte en vekst på hele 15 prosent i 2007, sier Svein Harald Røine som er leder av Altia Norge i en pressemelding.
 
Skal prege
- Altia er gjennom Interbev den klart største og dominerende partneren av internasjonale drikkevarer til det norske markedet. Denne posisjonen har Interbev befestet gjennom flere år takket være dyktige medarbeidere, unike leverandører og innovative kunder. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet i Interbev og Altia, hvor vi sammen med våre kunder og leverandører kan sette preg på den videre utviklingen av drikkevaremarkedet i Norge, sier Frode Hellmann.
Interbev er et av Norges ledende selskaper innen import av øl, cider og ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Norden og Baltikum
Interbev er en del av Altia Corporation, som produserer, importerer og distribuerer vin, øl og brennevin, samt ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Konsernet har virksomhet i det Nordiske og Baltiske markedet. Altia representerer internasjonale kvalitetsmerkevarer fra hele verden.
 
Altias norske virksomhet omfatter Best Buys International AS, Strøm AS, Bibendum AS, Interbev AS samt Brand Partners AS. Altia Norge er en av de største aktørene i markedet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Dagens rett
Ossobucco al Pomodoro - kalveskank med tomat

Det er en god grunn til at dette er en klassiker

Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med like fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne årgangen tar Burgund opp kampen med (mye) USA-chardonnay
+
Tester

Med denne årgangen tar Burgund opp kampen med (mye) USA-chardonnay

60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dagens rett

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig

Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Ukens drink

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan

Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat
Dagens rett
Klassisk Cæsarsalat

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat

Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn.  Dette er beskjedenhet i all sin prakt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Dagens rett
Ossobucco al Pomodoro - kalveskank med tomat

Det er en god grunn til at dette er en klassiker

Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med like fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her