- Bland mel og kakao i en skål, og sett skålen til siden.
- Visp smøret og muscovadorørsukkeret slik at det blir lyst og kremaktig.
- Tilsett egg, vaniljesukker, bakepulver og salt. Bland godt.
- Rør inn havregryn, mel, kakaoblandingen og den hakkede sjokoladen.
- Rull små boller med en diameter på 2–3 cm, og legg disse på en plate med bakepapir. Trykk litt med fingrene eller håndflaten.
- Stekes i rundt 10–12 minutter ved 175 grader. La dem avkjøle seg godt.
- Lag frostingen ved å tilsette romtemperert smør, melis, melk og salt i en skål. Visp sammen slik at frostingen blir lett og kremaktig.
- Legg rundt 1 ts frosting på midten av en kake, og legg en annen kake over. Klem kakene forsiktig sammen slik at fyllet stikker frem i kantene.
Havre i kjeks gir ekstra god tyggemotstand og sprøhet. Det sammen med selvsagt sjokoladen og peanøttkremen i midten, er suksessfaktoren til disse munnfullene.
Se våre andre oppskrifter på småkaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev