Skjær seifileten i biter og ha den i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til alt er blandet.
Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Tilsett iskald melk, litt om gangen. Kjør et par omganger.
Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate kaker. Stek dem på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.
Legg salat, tomat og sylteagurk i hamburgerbrødet og legg på de ferdigstekte fiskeburgerne.
Tips: Bruk fersk fiskefilet til fiskeburgerne da bindeevnen i frossenfisk ikke er særlig bra. Du kan også bruke den hvite fisken du liker best her.
Les om seien, fiskeelskerens favoritt her
Lag fiskematen selv
Her finner du 56 oppskrifter på burgere
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev