Apéritif matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Gjennom dette kurset med landets beste dessertkokker lærer du å lage utsøkte makroner og spennende og variert fyll til de små godsakene. Det settes også av rikelig tid til pynting av makroner og hvordan du bruker makronene på en profesjonell måte i kaker og desserter.
Du er selv med og lager søtsakene underveis, og du får også gode tips og triks for å oppnå perfekte resultater hver gang.
Det vil bli smaksprøver underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at godbitene du har laget pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de lekreste makroner og imponere alle i din omgangskrets.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Smaksprøver under kurset
• Råvarene under kurset• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Desserter med hjem etter kurset
• Forfriskninger ved kursstart
• Kurskompendium
Sverre Sætre Konditori
Dette spennende matkurset blir ledet av Sverre Sætre og hans team ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.