Bølgen & Moi Tjuvholmen er det perfekte stedet å fyre opp grillen og det er akkurat det vi skal gjøre denne kvelden. På dette kurset får du god innføring i hvordan kjøttet skal grilles perfekt.
Du får lære om de beste kjøttstykkene fra okse som passer for grilling. Har du aldri lært deg å utbene en lammeskank viser kokken deg det, samt hvordan du lager den beste tzatzikien og brødet til.
Selvfølgelig skal du grille burger, men her lærer du også kunsten å kverne kjøttet og tilberede det på beste måte før grilling.
Kylling står også på menyen, og her viser de deg hvordan du enkelt kan få kjøttet ekstra saftig ved å grille det på en ølboks.
Pulled pork er også alltid en slager, og denne utrolige gode retten blir ekstra deilig når den får mange timer på grillen.
Om ikke det skulle være nok være nok så viser de dyktige kokkene deg hvordan du lager den gode marinaden, de beste sausene og tilbehør det virkelig svinger av.
Kokkene demonstrerer også hvordan man skal jobbe med både kull- og gassgrill.
Vil du imponere middagsgjestene i sommer er dette virkelig kurset å dra på. Kokkene viser deg de enkle triksene, som virkelig hever nivået på grillmaten din.
På dette kurset demonstrerer kokkene:
- Hvordan du regulerer temperaturen på grillen best.
- Hvordan du får den aller beste stekeskorpen.
- Hvilke typer kjøtt du bør marinere.
- Hvordan du skal la kjøttet hvile, og få alt ferdig samtidig som tilbehøret.
Vi avslutter selvfølgelig kurset i kjent stil når vi nyter av resultatet av arbeidet vårt, med rødvin perfekt for grillmat, sammen med læremestrene, nemlig kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen.