Fiskeutvalget kan være redusert i juli. Men laks får du alltid tak i. Laks er er en fisk du kan bruke til en rekke retter. Det er nesten ingen begrensninger siden den kan serveres både rå, marinert, kokt eller stekt som her.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Her finner du de beste lakseoppskriftene
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sprøstekt laks med auberginekrem og tomatcarpaccio
Fremgangsmåte
Skrell av skallet på auberginene og ta bort de største kjernene.
Grovhakk auberginekjøttet sammen med hvitløken, tilsett sitronjuicen, balsamico, olivenolje og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
Legg opp 5-6 tomatskiver på hver tallerken, dryss over knust sterk pepper, kapers, hakket oliven og timian. Ha på godt med god olivenolje på tomatene.
Legg på en stor skje av auberginekremen oppå tomatene midt på tallerkenen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 174.90 kr Bestillingsutvalget82 POENG