Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål. Men du kan fint bruke sommerkål i stedet.
Se våre andre oppskrifter på wok
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål. Men du kan fint bruke sommerkål i stedet.
Se våre andre oppskrifter på wok
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Rens reker.
Kok risnudler etter anvisning på pakken. Klipp i mindre strimler etter et raskt oppkok.
Skjær gulrot i tynne staver, rødkål i tynne strimler, vårløk i tynne ringer og agurk i terninger.
Riv ingefær fint på et rivjern.
Wok gulrot, rødkål og vårløk raskt i en wokpanne eller en stekepanne med olivenolje i. Tilsett nudler og bland godt.
Ta woken av varmen og ha i reker og agurk. Dryss over sesamfrø.
Tips:
Hvis du rister sesamfrø i tørr panne, får du fram ekstra mye smak.
Se våre andre oppskrifter på wok
Og her mange oppskrifter med reker
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig