Har du ikke ferske reker, har du kanskje en boks med god tunfisk, rester etter en fiskemiddag eller kokt skinke? Cherrytomatene og pastaen får du tak i overalt om du ikke har noe i kjøkkenskuffen.
Men har du gått deg vill i supermarkedenes pastahyller og lurer på hva alle de forskjellige typene skal brukes til? Fortvil ikke - alt du trenger å vite om pasta finner du her: Apéritifs store pastaguide - alt om pasta
Vi har selvsagt de beste pastaoppskriftene
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Kremet pasta med reker og cherrytomater
Fremgangsmåte
- Kok pastaen som anvist på pakken.
- Fres løken i olje et par minutter. Tilsett créme fraîche, vann og chilipasta. Rør om og la sausen koke i ca. 5 minutter. Tilsett mer vann dersom sausen blir for tykk.
- Del sukkererter og tomater i mindre biter. Rens rekene og bland dem i sausen. Smak til med salt og pepper.
- Legg nykokt pasta i en skål og tøm pastasausen over. Fordel tomater og sukkererter over.
- Dryss over rikelig med hakkede urter like før servering.
Godt brød hører med.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG