Om spekeskinke og potetsalat forbindes mest med sommer, er det en uslåelig kombinasjon også når arbeid og fritidsaktiviteter fyller hverdagen og du kommer hjem til mer eller mindre ribbet kjøleskap. Har du kokte poteter fra helgemiddagene, har du imidlertid løsningen på middagsproblemet.
Og om du ikke har god spekeskinke i kjøleskapet, kan den godt erstattes med kjøtt- eller fiskerester eller en boks med sardiner.
Prøv en av de andre gode oppskriftene på potetsalat
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Potetsalat med kremost og spekeskinke
Fremgangsmåte
- Skrell og skjær de kokte potetene i biter.
- Ha kremosten i en bolle og rør den glatt.
- Rør inn kesam og tilsett sennep til slutt sammen med finhakket vårløk og sjalottløk.
- Smak til med salt og pepper samt sitronsaft.
- Tilsett potetene og bland forsiktig.
- Pynt med frisesalat.
Tips:
Du kan godt bruke rømme i stedet for kesam.
Prøv en av de andre gode oppskriftene på potetsalat
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
83 POENG
-
78 POENG