Pensle ytrefilet med olje, krydre med salt og pepper.
Grill fileten på direkte varme til den får en fin stekeskorpe, ca. 2 minutter på hver side.
Legg fileten over på indirekte varme, stikk inn steketermometer og grill til ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile 10-15 minutter før du skjærer i det.
Ved kjernetemperatur 55-60 grader er kjøttet lite stekt, 60-65 grader medium og ved 70 grader er kjøttet gjennomstekt.
Dryss olje over portobellosoppene, krydre med salt og pepper. Grill soppen i 5 minutter, til den er mør. Del soppen i skiver.
Varm hvetetortilla raskt på grillen. Fyll tortilla med portobello, grillet paprika, chevre og ytrefilet i skiver.
Brett fylt tortillalefsen lett sammen og fest den med en tannpirker foran i skjøten.
Legg fylte lefser på indirekte varme på grillen i noen minutter, til osten har smeltet.
Flere grillretter med kjøtt
Deilige biffretter
Lag hamburgerbrødene slik Hellstrøm gjør
Her har du mange andre oppskrifter på hamburgere med forslag til hva du skal pynte de med
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev