Fres kjøttdeig, finhakket løk og finhakket chili i olje i en varm panne. Rør godt.
Rist 2 ss jasminris i en tørr panne og knus det i en morter eller bruk en liten finhakker. Tilsett rispulveret og vannet i pannen med kjøttdeig og løk. Kok opp. Ha i resten av ingrediensene og rør om. Fres alt i ca. 1 minutt.
Del kålen opp i fine store blader. Resten av kålen tar du vare på og bruker f.eks. i salat.
Kok jasminris som angitt på pakken.
Server laab i kålbladene sammen med ris.
Dryss over rød paprika og pynt med limebåter og noen mynteblader.
Tips:
Du kan også bruke kinakål, hjertesalat eller andre kålsorter som serveringsskåler.
Tips:
Khao Kua er navnet på ristet rispulver, i tilfelle du er innom en thaibutikk.
Se våre andre oppskrifter inspirert av Thailand
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev