Del klippfisken i litt store biter. Løk og tomater deles i båter, paprika i strimler, cherrytomater, sjampinjong og småløk kan være hele ev. deles i to.
Lag marinaden. Legg ingrediensene i marinaden og sett i kjøleskapet i 1 time før grilling.
Tre klippfiskbiter, tomater, løk, kamskjell, sjampinjong, paprika, oliven og reker med skall på grillspydet. Pensle spydet med olje før du legger det på grillen.
Det tar maks et par minutter på hver side rett på flammene, og så er grillspydene klare. Hold dem varme fram til servering. Det kan være lurt å dekke dem med alu-folie.
Tips:
Ferdigtredde grillspyd kan også legges i marinade 1 time før grilling. Legg dem i en avlang form slik at de dekkes best mulig av marinaden.
Tips:
Du kan fint bruke torsk i stedet for klippfisk. Om du velger lettsaltet torsk, må den vannes ut et par timer, siden grillingen konsentrerer saltet. Du kan også bruke halvparten laks/klippfisk eller torsk.
Lyst til å bruke klippfisken til en annen rett skal du klikke her
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev