Noen vil kanskje spise kalkun som en ren moralsk støttegjerning i dag som er selveste Thanksgiving-torsdagen, og for mange amerikanere nesten like viktig som julaften eller superbowl. Andre bryr seg ikke om amerikanske tradisjoner.
Slik lager du helstekt kalkun på amerikansk vis
Uansett hva du tenker og mener, er denne farge- og smaksrike samt ikke minst lettlagete kalkunmiddagen midt i blinken i en for mange hektisk periode.
Se alt det andre du kan lage med kalkunfilet
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Kalkunbiff med urtekrem
Fremgangsmåte
Mos fetaosten og tilsett resten av ingrediensene til urtekremen. Stek kalkunfiletene ca. 2-3 minutter på hver side (tiden kan variere med tykkelsen på kalkunbiffen).
Kalkunfilet i skiver, ca 150g per person
Ha en liten klatt urtekrem på hver kalkunbiff. Server med stekte potetkløfter og wokgrønnsaker med soyasaus og søt chilisaus.
Del grønnsakene i passe store biter og fres dem i litt olje i en varm wok eller panne.
Her får du sært så gode kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG