Finhakk løken, og stek den gylden. Stek kjøttet sammen med løken og ha i krydderet og presset hvitløk. Smak til med salt og pepper.
La alt småkoke en halvtimes tid og la det avkjøles litt mens du lager deigen.
Lag en kjegle av melet og hul den ut så det blir plass til væsken.
Varm vannet i en kjele, så du så vidt kan stikke fingrene i. Oljen skal også være varm. Hell så vannet og oljen i melet.
Bland melet med vannet og oljen og elt til det blir en smidig deig. Hvis deigen blir hard kan du ha i mer vann.
La deigen hvile 10 minutter under håndkle. Del deigen i to - tre deler og kjevle deigen til den er 2 - 4 mm tykk.
Trykk ut 20 rundinger, ca 20 cm i diameter og stable dem med bakepapir mellom.
Del eggene i 4 - 6 båter. Ta 2 ss av kjøttfyllet på en av deiglefsene, legg på en båt egg, en oliven og et par rosiner.
Fukt hele deigkanten med lunkent vann. Brett deigen over midten, helst uten at deigkanten fuktes av fett fra kjøttet.
Trykk deigen hardt sammen langs den halvsirkelformede skjøten. For å få den karakteristiske formen (og hindre at noe renner ut), skal den flatklemte skjøten brettes tilbake en gang, i tre eller fire deler.
Begynn i den ene enden, og brett 5 - 7 cm av skjøten tilbake over seg selv, og trykk fingertuppene godt ned i hver ende. Fortsett med de neste 5 - 7 cm og la det ene trykkpunktet sammenfalle med med det forrige. Osv.
Pensle gjerne med egg før steking. Stekes på 200 grader i 20 - 30 minutter, til de er gylne.