Løvbiff kan være alt fra tørre skosåler til en saftig og mør kjøttbit. Så lenge du følger oppskriften, oppnår du det siste. Ikke stek for hardt og for lenge, er tipset. Bare noen øyeblikk på hver side, og vips så er maten ferdig.
Les mer om hvordan biffkjøtt skal håndteres
Denne retten blir aller best med hjemmelaget fersk pasta. Det er langt enklere enn du tror
Skaff deg dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
Løvtynn biff med fersk pasta
Fremgangsmåte
Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm og krydre med salt og pepper.
Varm olje og smør i en stekepanne over høy varme til smøret har sluttet å frese.
Stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.
Kok pasta i rikelig godt saltet vann etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell pastaen tilbake i kjelen.
Du lager pastaen enkelt selv - her finner du ut hvordan
Fres løk raskt i stekefettet etter biffene i den varme pannen til den blir blank, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG